Ultimele stiri

Al Jarreau a ridicat publicul în picioare în cea de-a doua seară a Festivalului Jazz TM FOTO

festivalul jazz tm

Mii de timișoreni au luat cu asalt, joi seara, Piața Operei, unde a avut loc un concert pe cinste, în cadrul Festivalului Jazz TM. Cap de afiș al evenimentului de aseară a fost Al Jarreau, care  a câștigat șapre premii Grammy și aproape 50 de ani de carieră muzicală în spate.

Vremea a ținut cu timișorenii aseară, și asta pentru că nu a mai plouat, la fel cum s-a întâmplat în deschiderea festivalului, miercuri. Primii care au urcat pe scena din centrul orașului au fost cei de la trupa Blazzaj, apoi au urmat cei trei muzicieni de la Neil Cowley Trio. De departe, cel mai așteptat moment al serii a fost show-ul susținut de Al Jarreau și trupa sa care, la cei 74 de ani ai săi, a reușit să ridice publicul în picioare.

„Sentimentul pe care îl găsesc cel mai potrivit să descrie atmosfera de aici este „confortabil („cosy”). E un loc scos din amintirile mele, chiar dacă sunt aici pentru prima oară. Mai există două locuri în lume în care m-am simţit atât de bine cum mă simt aici: la San Sebastian şi acasă, în locul în care am crescut”, a spus cântărețul înainte de concertul din Timișoara.

Festivalul Jazz TM continuă. În această seară, timișorenii îi vor putea asculta pe Anoushka Shankar, The Cat Empire și Teo Milea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*