Ultimele stiri

Alee pentru pietoni, printe șantierul din Piața Libertății [FOTO]

Piața Libertății poate fi traversată din nou! Un culoar de trecere pentru pietoni a fost deschis, în plin șantier. Aleea va fi accesibilă până vor începe lucrările de pavare a străzii.

Dacă până acum pietonii trebuiau să ocolească pentru a ajunge din Piața Victoriei, în Piața Unirii, iată că de miercuri accesul le-a fost facilitat de noua alee pietonală.

„În vederea facilitării accesului pietonal, constructorul a decis realizarea unei căi pietonale provizorii în Piaţa Libertăţii, pe direcţia Emanoil Ungureanu – Alba Iulia, precum şi a unui acces provizoriu dinspre strada Mărăşeşti spre strada Vasile Alecsandri. Culoarul va rămâne deschis circulaţiei atâta timp cât nu vor fi obstrucţionate lucrările de pavare care vor începe în curând în zona respectivă”, spune purtătoarea de cuvânt a Primăriei Timişoara, Alina Pintilie.

Culoarul pentru pietoni vine în întâmpinarea timișorenilor, căci săptămâna viitoare va avea loc Festivalul Jazz TM în Piaţa Victoriei şi se aşteaptă un aflux mare de oameni.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*