Ultimele stiri

Alegătorii descurajaţi să voteze! Secţiile de votare pentru Colegiul 3 sunt mult prea greu de găsit

alegeri europarlamentare

Dacă în campanie, toţi politicienii îi îndemnau pe timişoreni să iasă la vot, lucrurile nu par să meargă prea bine în ziua alegerilor. Consilierul local PDL Ştefan Sandu a dezvăluit, pentru Timişoara Online, că a primit numeroase reclamaţii de la alegători, care spun că le este aproape imposibil să găsească secţiile de votare pentru Colegiul 3. Deşi sunt în aceleaşi instituţii cu secțiile pentru alegerile europarlamentare, acestea par mai degrabă a fi ascunse în „funduri de coridoare” sau la alte etaje.

„Vreau să sesizez o totală dezorientare a secţiilor de votare pentru Colegiul 3. Sunt foarte greu de găsit de către alegători şi am primit nenumărate reclamaţii. Pentru europarlamentare se găsesc foarte uşor, dar cele pentru Colegiul 3 sunt prin funduri de coridoare. Unii cetăţeni nu au mai avut răbdare să le caute şi nu au mai votat”, spune Ştefan Sandu.

Democrat liberalul a scos în evidenţă şi faptul că, din această cauză, numărul de voturi înregistrat la Colegiul 3 este înjumătăţit faţă de cele pentru europarlamentare, chiar dacă secţiile se găseau în aceleaşi clădiri.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*