Ultimele stiri

„Alergare pentru Sănătate”, la Timișoara, în ziua de Anul Nou

alergare

Timișorenii care au pus câteva kilograme în plus în timpul sărbătorilor de iarnă sau care pur și simplu doresc să facă un pic de mișcare la început de nou an sunt invitați la o acțiune inedită.

Astfel, în data de ianuarie, de la ora 10.00, timișorenii sunt așteptați în Parcul Botanic pentru a lua parte la cea de-a doua ediție anuală a „Alergării pentru Sănătate”. Timp de o oră, participanții vor face mișcare.

„Ne dorim să începem foarte bine anul 2015, deoarece știm că ne-am distrat de sărbători și am mâncat, puțin mai mult, iar acum putem începe anul mai responsabili față de noi și de cei din jurul nostru! Începem a II-a ediție anuală a „Alergării pentru sănătate” pentru a motiva cât mai mulți timișoreni să practice regulat sau să înceapă mișcarea pentru a-și crește starea de bine! Ne vom încălzi, apoi alergăm, iar la fiecare tură de parc ne oprim și facem exerciții de respirație și tot așa…cât ne ține! Apoi suntem invitații fast-food-lui vegan Fresco la un pahar de suc natural și preparat pe loc din partea casei”, anunță inițiatorii acțiunii pe Facebook.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*