Ultimele stiri

ALERTĂ fără precedent la Timişoara. Un COPIL, la un pas să fie FURAT din maşină, de sub ochii mamei

Răpitorii au încercat să fure un copilaş aflat într-o maşină parcată în faţa unui magazin din Timişoara, chiar de sub ochii mamei lui

Totul s-a întâmplat în plină zi, în parcarea unui mare centru comercial din Timişoara. Mama copilului se afla la volan, iar când femeia a parcat maşina şi a deblocat portierele automobilului, cineva a încercat să deschidă uşa din spate şi să ia copilul care se afla într-un scaun special de maşină pe bancheta din spate.

Din fericire, femeia a văzut totul şi a reacţionat. Micuţul se afla într-o centură de siguranţă, astfel că nu a putut fi răpit. Bărbatul s-a speriat şi a fugit rapid spre o maşină care îl aştepta şi care s-a făcut imediat nevăzută.

Părinţii copilului au sunat de urgenţă la 112 şi tot ei sunt cei care bănuiesc că este vorba de o bandă specializată în răpirea de copii, mai ales pentru că în acest loc, în fiecare sfârşit de săptămână, mai mulţi copii vin ca să meargă la Teatrul de păpuşi, scrie RTV.

1 Commentariu pe ALERTĂ fără precedent la Timişoara. Un COPIL, la un pas să fie FURAT din maşină, de sub ochii mamei

  1. Bega Shopping Center îşi exprima regretul şi îngrijorarea faţă de modul în care o parte a presei locale amplifică un zvon fără nici un fundament real, îngrijorând populaţia cu privire la tentativa de răpire a unui copil care ar fi avut loc în proximitatea centrului comercial.

    Dorim să vă asigurăm că situaţia descrisă în aceste articole nu a avut loc. Regretăm răspândirea acestui zvon şi asocierea acestuia cu centrul comercial. Ne-am informat la Biroul de presa al Politiei Timisoara si la Sectia 1 Politie, si am primit confirmare ca nu a fost apelat 112 in acest caz, deci aceasta nu este o stire adevarata.

    sursa: https://www.facebook.com/BegaShoppingCenter

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*