Ultimele stiri

Alertă vineri noapte în Timiș! Un șofer a călcat un bărbat aflat întins pe carosabil și a fugit de la fața locului

poliție

Un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Tomnatic, a murit la marginea localității Becicherecu Mic, după ce o mașină a trecut peste el. Polițiștii îl caută acum pe cel care l-a călcat pe bărbat, căci acesta a fugit de la fața locului.

„Accidentul s-a produs în jurul orei 22.20 vineri seara. Un tânăr de 24 de ani din Timișoara, care conducea pe DN6 dinspre Biled spre Timișoara, a surprins și accidentat un pieton care se afla pe partea carosabilă. Victima, un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Tomnatic, a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul”, a declarat Mirela Drăghicioiu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Din primele informații se pare că bărbatul călcat era deja întins pe carosabil când s-a produs accidentul. Soția acestuia a declarat că bărbatul obișnuia să consume alcool și este posibil că în momentul accidentului, acesta să fi fost în stare de ebrietate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*