Ultimele stiri

Alexandrina lanseaza “Flori de Spin” la Timisoara

alexandrina

După ce a ridicat sala în picioare la concertul de lansare de la Sala Radio din București, al doilea oraș din turneul de promovare al albumului “Flori de Spin” al Alexandrinei este Timișoara, orașul în care albumul a fost înregistrat.

 “Flori de Spin e o bună bucată din viața mea. Piese noi, piese vechi. Scrise printre triste sau fericite insomnii. Este prima mea experiență în orchestrație muzicală. Flori de spin e feminin și de ascultat în căști. Noaptea, în singurătate”, spune Alexandrina.

Deschiderea către genuri muzicale diverse a făcut ca piesele Alexandrinei să fie remixate de artiști de pe scena electronică locală, precum Silent Strike, Matze, Dan Handrabur sau Secuem.

Așteptat de fani timp de aproape 5 ani, noul material discografic, Flori de Spin, este un punct de cotitură în muzica Alexandrinei. Fiind un album produs 100% de ea, compozițiilor și versurilor proprii li se adaugă orchestrația originală, updatată la sonoritățile contemporane.

În concertul de lansare, alături de Alexandrina vor urca pe scenă: Petre Ionuțescu, Gabriel Almasi, Alexei Turcan, Mihai Moldoveanu, Sergiu Catana și invitați surpriză. Biletele costă 50 de lei și au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim. Evenimentul are lor pe 13 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Capitol.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*