Ultimele stiri

Alexandru Chirilă, de la Robu la Bojin. Ce schimbare radicală a făcut

alexandru chirila

Alexandru Chirilă anunța, în urmă cu câteva săptămâni, că își dă demisia din funcția de consilier al primarului Nicolae Robu pe motiv că nu se mai „regăsește” în tot ce se întâmplă în Primăria Timișoara. Se pare că, în realitate, altele au fost motivele, ținând cont de acțiunile lui Chirilă din ultima perioadă.

Fostul consilier al edilului șef și-a găsit repede un alt loc de muncă. De data aceasta, la Consiliul Județean Timiș, pe postul de consilier al președintelui Titu Bojin, adversarul politic al lui Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei spune, însă, că respectă opțiunea fostului său consilier. „După ştirea mea, Alexandru Chirilă nu a fost niciodată înrolat politic. Este un om cu experienţă în administraţia publică. Nu am motive să nu-i respect opţiunea pentru viața lui personală. Nu am nicio supărare. E o şansă pentru Titu Bojin să vadă cum se exercită cu succes şi legal o funcţie publică. Noul său consilier îi poate prezenta, dacă vrea, un exemplu de bună practică”, a precizat, astăzi, Nicolae Robu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*