Ultimele stiri

Alfred Simonis despre Nicolae Robu: „Nu-i frumos să ignori realitatea majorităților din Consiliul Local prin dispoziții arbitrare unilaterale”

Într-o postare publicată pe Facebook, consilierul local PSD Alfred Simonis spune că primarul Nicolae Robu redistribuie atribuțiile viceprimarului Stoia prin reducerea acestora. Ba mai mult, acesta susține că gestul primarului este unul meschin.

„În cadrul foiletonului <Ce trăznăi a mai făcut primarul meu, Nicolae>, prezentăm episodul săptămânii în curs: Nicolae Robu redistribuie atribuțiile viceprimarului Stoia, prin reducerea drastică a acestora.

Este un gest meschin, ce are ca singur efect ostilizarea unui grup de consilieri fără a căror voturi Consiliul Local nu poate funcționa.

Mare profesor universitar, primar de municipiu, fost senator, rector, prorector, probabil și căpitan de detașament de pionieri la vremea sa, omul își pune vanitatea mai presus de interesele orașului. Și o face de o manieră în care buna funcționare a Consiliului Local este întinatã de mărunte orgolii personale.

Dacă e să o faci bărbătește, convoacă matale Consiliul Local și propune schimbarea atribuțiilor viceprimarului prin Hotărâre de Consiliu! Daca nu o faci, înseamnă că nu poți! Și nu-i frumos să ignori realitatea majorităților din Consiliul Local prin dispoziții arbitrare unilaterale. Zău așa!

Ne auzim în curând, cu noi aventuri.” scrie Alfred Simonis pe Facebook.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*