Ultimele stiri

Alfred Simonis îl trimite pe Robu la Ministerul Transporturilor! De ce îl face obsedat de propria imagine

Obsedat de propria imagine și ciudat. Așa îl face consilierul local Alfred Simonis pe primarul Nicolae Robu despre care spune că flutură obsesiv prin mass-media tot felul de proiecte fanteziste, doar pentru a se vorbi despre el, evident. Vorbim de proiecte precum realizarea unei magistrale de metrou la Timișoara, construirea unei grădini de flori după modelul din Dubai sau de realizarea de jocuri de lumini pe Bega.

Pentru că spune că edilul a epuizat aceste subiecte, social-democratul Alfred Simonis atrage atenția că primarul Nicolae Robu vorbește tot mai des de organizarea unui miting pentru Centura Sud a Timișoarei cu un singur scop: să se vadă la televizor.

“Nicolae Robu face orice ca sa tina prima pagina a ziarelor. Obsedat de propria-i imagine, ” ciudatul”, cum l-a numit colegul sau de partid Dan Popa, nu face rabat de la nimic pentru a-si vedea numele si chipul in mass-media. De la palmieri si pana la metrou, de la gradini de flori ca in Dubai si jocuri de lumini pe Bega, orice idee zglobie este prezentata drept un nou pas galactic spre dezvoltarea Timisoarei. Epuizandu-si probabil lista de enormitati creata in laboratoarele PNL, Robu insista acum pe toate canalele cu o noua idee: sa scoata lumea in strada pentru realizarea centurii de sud a Timisoarei”, a scris Simonis peg o rețea de socializare.

Mai mult decât atât, social-democratul susține că primarul Timișoarei n-a făcut nicio vizită la Ministerul Transporturilor pentru a se interesa de finanțarea Centurii Sud.

“Cum nu-si gaseste acoliti, insista si mai tare. Comunicate, conferinte de presa etc. In tot acest timp, vremelnicul primar al orasului nostru nu a fost NICIODATA la Ministerul Transporturilor pentru a se interesa macar despre situatia unei finantari pentru acest proiect. Daca primarul Robu nu stie unde este Ministerul Transporturilor, ii spun eu adresa: Strada Dinicu Golescu, nr. 38, București, Sector 1”, a conchis PSD-istul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*