Ultimele stiri

Alfred Simonis: Mă întreb dacă domnul primar o va lăsa primar în locul dumnealui. La cine se referă

Alfred Simonis

Un moment penibil. Așa vede consilierul local PSD Alfred Simonis înlocuirea în Consiliuli de Administrație al RETIM a Sandei Greblă cu ea însăși. Social-democratul acuză faptul că numirea acesteia pe funcție a fost ținută secret de primarul Nicolae Robu până în momentul votării.

„S -a încercat ascunderea faptului că în consiliul de administraţie al RETIM contra unei retribuţii de cinci sau şase mii de lei pe lună se înlocuia Sanda Greblă cu doamna Greblă. Mă întreb dacă ea este cel mai competent membru PNL, pentru că ori de câte ori s-a ivit un post liber, domnișoara Sanda Greblă a concurat și a și câștigat. Mă întreb dacă domnul primar o va lăsa primar în locul dumnealui, așa cum a vrut fostul președinte Traian Băsescu să o lase pe Elena Udrea”, a spus Simonis.

Deși este de părere că era corect ca postul să-i fie oferit unui membru PNL, Simonis se arată revoltat de faptul că numirea Sandei Greblă a fost ținută secret, iar atunci când i s-a cerut să spună cu voce tare în plen despre ce este vorba, primarul s-a eschivat. Într-un final, forțat de împrejurări, Robu a explicat numirea.

„M-a revoltat că a încercat să se ascundă faptul că Sanda Greblă a fost înlocuită cu ea însăși. Era dreptul lor, să fie cineva din PNL”, mai spune social-democratul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*