Ultimele stiri

Alfred Simonis: “Mi se pare cel puțin neelegantă decizia primarului de a convoca plenul Consiliului Local în ziua în care candidatul PSD la președinția țării vine în Timișoara”

Supărare mare în rândul consilierilor locali din grupul PSD. Motivul? Primarul Nicolae Robu a convocat o ședință extraordinară a plenului Consiliului Local chiar în ziua în care candidatul PSD la președinția României, Victor Ponta, vine la Timișoara.

“Mi se pare cel puțin neelegantă decizia primarului de a convoca plenul Consiliului Local în ziua în care candidatul PSD la președinția ‘ării vine în Timișoara. Dar probabil că domnul primar spera că nu vom participa la ședința de plen și că vom merge la întâlnirea cu domnul Ponta și atunci ar fi putut zice și dânsul că nu suntem neimplicați în viața orașului. Uitați-vă că lipsim de la întâlnirea cu domnul Ponta și participăm la ședința de plen”, a explicat consilierul PSD Alfred Simonis.

Dezamăgit de dezizia primarului, pe care o consideră neelegantă, Simonis se întreabă ce ar face primarul Robu dacă grupul PSD ar decide, din răzbunare, să convoace o nouă sedință vineri seara, atunci când este programat penultimul miting al prezidențiabilului Klaus Iohannis.

“Ce va face domnul primar dacă noi consilierii locali PSD vom convoca o ședință de plen vineri noapte, în momentul în care vine domnul Klaus Iohannis. E neelegant, dar nu e prima data când domnul primar e neelegant”, a conchis Simonis.

Vă reamintim că primarul Nicolae Robu a convocat o ședință extradordinară a plenului Consiliului Local pentru după-amiaza zilei de joi.

1 Commentariu pe Alfred Simonis: “Mi se pare cel puțin neelegantă decizia primarului de a convoca plenul Consiliului Local în ziua în care candidatul PSD la președinția țării vine în Timișoara”

  1. fredy draga, tu inca n-ai aflat ca ponta a refuzat sa mai vina la tm??

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*