Ultimele stiri

Alfred Simonis: „O recomandare pe care o voi da colegilor mei va fi aceea de a pleca din plen”

Consilierul local PSD, Alfred Simonis, a declarat pentru Timișoara online că în cazul în care nu va fi introdusă pe ordinea de zi de vineri, în plenul Consiliului Local, validarea următorului consilier local PSD, Dan Idolu, în locul deputatului Florin Bârsăşteanu, vor considera acest lucru un abuz.

„Vom considera din nou că domnul primar face un abuz, nerespectând legea și nelăsând să funcționeze Consiliul Local așa cum ar trebui, și anume cu 27 de consilieri, așa cum e stabilit de lege. În momentul de față sunt 26 de consilieri, deci prin urmare, domnul primar face a doua oară un abuz. Strategia partidului nu o stabilesc neapărat eu. O recomandare pe care o voi da colegilor mei va fi aceea de a pleca din plen”, ne-a precizat Alfred Simonis.

 Întrebat dacă vor părăsi sala, consilierul local a spus că va propune acest lucru către grupul de consilieri: „Propunerea mea către grupul de consilieri va fi să părăsim sala, dar nu stabilesc eu asta. Partidul stabilește dacă vom părăsi sau nu, și înțeleg că nu vom părăsi. Atât timp cât domnul primar nu introduce pe ordinea de zi completarea locului vacant, mi se pare că nu ar trebui să respectăm nici noi propunerile dânsului, dar am înțeles că partidul a hotărât să rămânem”.

În ceea ce privește încheierea armistițiului dintre Titu Bojin și Nicolae Robu pe 5 luni, armistițiu despre care președintele Consiliului Județean spune că s-a încheiat, primarul Timișoarei negând acest lucru, Alfred Simonis ne-a declarat că știe de o propunere făcută primarului:  „Știu că domnul Bojin a făcut o propunere domnului primar de a încerca să existe pace, așa cum cred că este în interesul timișorenilor. Dacă ne certăm, nu cred că se rezolvă lucrurile. Până la urmă, proiectele importante ar trebui să treacă, să fie susținute și să fim cu toții acolo”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*