Ultimele stiri

Alfred Simonis și mai mulți politicieni locali au zburat deasupra Timișoarei la mitingul Timișoara Air Show

Mii de persoane au luat cu asalt ieri platforma Aeroportului Internațional „Traian Vuia” pentru a urmări un spectacol aerian cum nu s-a mai văzut de mulți ani în Timișoara – Timișoara Air Show. 20.000 de timișoreni s-au adunat pe Aeroportul Internațional „Traian Vuia” pentru a urmări un spectacol aerian de excepție.

Printre spectatori s-au numărat și mai mulți politicieni locali. De la eveniment nu a lipsit nici directorul administrativ al AIT, consilierul local PSD Alfred Simonis. Acesta, alături de colegii din Consiliul Local și de prefectul de Timiș, Eugen Dogaru, au survolat deasupra Timișoarei cu un elicopter. Cum consilierul local PSD a dorit să imortalizeze momentul, a făcut poze și le-a încărcat pe  Facebook.

În „albumul aerian” al lui Simonis postat pe site-ul de socializare apar în fotografii consilierul local Andrei Petrișor, primarul din Moșnita Nouă, Ioan Sorincău, prefectul Eugen Dogariu, dar și deputații Sorin Grindeanu și Florică Bîrsășteanu.

Sursă foto: Facebook

 

2 Commentarii pe Alfred Simonis și mai mulți politicieni locali au zburat deasupra Timișoarei la mitingul Timișoara Air Show

  1. de ce i-au mai adus inapoi? mai bine ii lasau in aer…

  2. extraordinara stire…ce sa zic. Data viitoare sa ne dati numele cluburilor si barurilor pe unde umbla noaptea Simmonis

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*