Ultimele stiri

Alin Popoviciu îl laudă pe Nicolae Robu. Ce spune deputatul PDL despre primarul Timişoarei

Deşi nu s-au avut mereu la suflet, între Nicolae Robu şi Alin Popoviciu există o nouă atitudine, cel puţin din partea deputatului PDL. Acesta a declarat, joi, că este impresionat de noua atitudine a primarului care, în opinia acestuia, a început să spună lucrurilor pe nume.

„Salut foarte mult ultima conferinţă de presă a domnului Robu, pe care îl văd ca pe un altfel de om, care spune lucrurilor pe nume. Mă bucur că, în sfârşit, domnul Robu ne spune că Timişoara nu a primit nici un ban de la Bucureşti. Îi aduc aminte domnului Robu că tot dânsul era cel care îi apăra pe colegii lui de la PSD. Acum, mă bucur  că începe să spună lucrurilor pe nume şi îmi doresc să o ţină tot aşa. Sper ca de acum, împreună cu noi, să tragă semnalele de alarmă. (…) Mă bucur că domnul Robu o spune şi că, uite aşa, începem şi noi să aflăm adevărul despre această alianţă USL. Nouă, Partidului Democrat Liberal, ne pare rău că s-a rupt, pentru că era normal ca, dacă au intrat împreuna la guvernare, să iasă împreună, şi să fie taxaţi pentru minciunile şi promisiunile pe care le-au făcut. ”

Alin Popoviciu a vorbit şi despre viitorul PDL, acum, că există posibilitatea unor colaborări atât cu PSD, cât şi cu PNL. Deşi acesta spune că a fost contactat de membri din ambele partide pentru posibile parteneriate, PDL , pentru moment, nu este interesat .

„În momentul de faţă, PDL nu are intenţia de a intra în nici o altă combinaţie politică. (…) Prefer să rămânem în opoziţie”, a adăugat acesta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*