Ultimele stiri

Alin Popoviciu „mulţumit” că localul său a primit amendă: „E foarte bine că le-au dat amendă”

Alin Popoviciu

Unul dintre localurile deputatului Alin Popoviciu, Paradisul Piraților, s-a ales cu sancțiuni pentru că nu s-a respectat orarul de funcționare. Astfel, societatea comercială a fost amendată cu 500 de lei pentru că și-a continuat activitatea după ora închiderii. Cu toate acestea, deputatul PDL e mulțumit de modul în care au reacționat autoritățile, chiar dacă nu știa în totalitate ce s-a întâmplat.

„Nu ştiu! Or fi greşit cu ceva, dacă au greşit să plătească. Nu mă interesează şi e foarte bine dacă le-au dat amendă, înseamnă că au greşit cu ceva. Nu eu mă ocup de asta”, a spus deputatul.

Chiar dacă e mulțumit de faptul că autoritățile locale dau amenzi societăților comerciale care încalcă legea, Alin Popoviciu nu este convins că ideea primarului de a interzice comercializarea alcoolului în Complexul Studențesc este una bună.

„E foarte simplu. Singurul lucru care nu îmi convine, ca să spun aşa, este faptul că delimitarea asta e puţin cam ciudată. Ori închidem tot perimetrul şi nu mai vinzi alcool, dar e ciudat, adică acolo unde e Cantina 4, nu poţi să vinzi alcool şi peste tot, în rest, se vinde. Eu cred că perimetrul care a fost ales a fost ales greşit, deci dacă ne dorim să nu mai fie alcool în complex, atunci delimitarea complexului trebuie să fie făcută cu totul aslfel. Nu poţi să spui că aici, unde e cantina patru, nu se vinde alcool şi la nici 15 – 20 de metri sunt zece chioşcuri şi baruri care toate vând alcool şi, cică, alea nu sunt în Complex”, a declarat acesta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*