Ultimele stiri

Alin Popoviciu: „oamenii sunt deja sătui de politicieni”. Cum diferă declaraţiile sale de cele ale lui Ostaficiuc în ceea ce priveşte formarea unei noi majorităţi în CJT şi CLT

Alin Popoviciu

Deşi afişele electorale ale PDL au fost vandalizate în repetate rânduri, Alin Popoviciu spune că cele întâmplate nu au afectat foarte tare campania partidului său. Deputatul a afirmat că PDL nu aplică strategia afişelor ci „ne facem campanie din casă în casă. Lucrăm foarte mult, iar eu am un program foarte încărcat. Am stat de vorbă cu oamenii şi, spun eu, campania merge bine. Oamenii sunt mult mai deschişi , dar, într-adevăr, mulţi dintre ei sunt sătui de politicieni”.

În ceea ce priveşte afişele vandalizate, Alin Popoviciu afirmă că a fost dezamăgit că alte partide, fiind suspectaţi cei din PSD şi PNL, ar face astfel de lucruri şi, spune el, că electoratul îi va taxa pe aceştia pentru comportamentul nedemn pentru un oraş ca Timişoara.

În discuţia cu Timişoara Online, Alin Popoviciu a fost întrebat şi dacă a fost contactat de alte partide pentru formarea unei noi majorităţi în Consiliul Local şi în Consiliul Judeţean. Deputatul PDL a afirmat că nu au fost purtate discuţii recent, dar că a fost contactat pe această temă.

„Am fost contactat imediat după ruperea USL, dar am spus ferm că nu ne interesează şi de atunci nu ne-au mai căutat”, a declarat deputatul, care a refuzat să dezvăluie numele persoanelor cu care a purtat discuţii. Cu toate acestea, Alin Popoviciu spune că atât PSD, cât şi PNL au luat legătura cu el şi cu Constantin Ostaficiuc cu privire la acest subiect.

Constantin Ostaficiuc nu a vrut să vorbească prea mult despre acestea, dar a afirmat că: „Nu am discutat această problemă, ci este doar o chestiune de presă. Nu cred că se poate face o nouă majoritate, nici la local, nici la judeţ, fără PDL”.

1 Commentariu pe Alin Popoviciu: „oamenii sunt deja sătui de politicieni”. Cum diferă declaraţiile sale de cele ale lui Ostaficiuc în ceea ce priveşte formarea unei noi majorităţi în CJT şi CLT

  1. Sa intelegem ca pe Ostaficiuc nu il mai intreaba nimeni de nimic…si pe Popoviciu, da?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*