Ultimele stiri

Alina Gorghiu, la Timișoara: Politica în România anului 2015 nu se mai face nici cu oameni corupți, nici cu oameni care au greșit, nici cu oameni care au probleme de integritate

Prezentă la Timișoara la o întâlnire cu femeile liberale din Timiș, co-președintele PNL Alina Gorghiu a vorbit despre nevoia de regenerare a clasei politice actuale. Liberala promite candidaturi impecabile la alegerile din 2016 și atrage atenția că acest lucru nu se poate întâmpla decât dacă formațiunea pe care o conduce se focusează asupra problemelor interne.

„Vă garantez un lucru. Cât voi fi la conducerea acestui partid nu veți vedea candidaturi care să fie puse sub semnul întrebării din punct de vedere al integrității, al moralității, legii penale sau al pregătirii profesionale. Nu știu cât voi fi președinta acestui partid, dar cât voi fi aici aceste criterii vor fi respectate pentru că altfel înseamnă că n-am înțeles nimic din agenda publică. Eu sunt aici ca să vă transmit că dacă nu vom înțelege că noi trebuie să fim mai buni, că noi trebuie să ne schimbăm primii, nu să arătăm cu degetul spre alt partid de stânga corupt sau foarte corupt , nu vom face față exigențelor populației. Înseamnă că n-am înțeles nimic din nevoia eletoratului din România”, a explicat, sâmbătă, Gorghiu în fața a circa 100 de femei liberale.

În plus, liderul PNL atrage atenția că oamenii corupți nu mai au ce căuta în schema politică a anului 2015 și atrage atenția că toți membrii partidului pe care îl conduce trebuie să înțeleagă acest lucru, altfel situația ar duce la o repetare a împrejurimilor actuale.

„Politica în România anului 2015 nu se mai face nici cu oameni corupți, nici cu oameni care au greșit, nici cu oameni care au probleme de integritate sau sunt aduși de mânuță de acasă pentru că sunt fratele, sora sau cumnatul nu știu cui. Nu se va mai face așa. Dacă PNL va înțelege asta, e bine. Dacă nu, și generația noastră ca și alte generații, va avea de suferit. Va fi la fel de urâtă ca și cea girată de Ponta acum”, a mai precizat Gorghiu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*