Ultimele stiri

Alina Gorghiu, la Timișoara: „Regret profund că unii dintre noi poartă vina pentru aducerea lui Victor Ponta la guvernare” FOTO

alina gorghiu

Sute de liberali au participat, astăzi, la Timișoara la Comitetul de Coordonare Județean al PNL Timiș. Nu au lipsit de la eveniment nici cei doi copreședinți PNL de la nivel național, Vasile Blaga și Alina Gorghiu.

Prezent la eveniment, Nicolae Robu, președintele PNL Timiș, s-a lăudat cu faptul că în județul nostru, PNL stă foarte bine în ceea ce privește fuziunea.

„Am fost mai mult adversari decât prieteni. Este momentul să nu mai privim înapoi. Trebuie să eliminăm de la guvernare cea mai toxică reţetă pentru România de după Revoluţie. Da, unii dintre noi poartă vina pentru aducerea lui Ponta la guvernare. Vă spun azi, aici, la Timişoara, că regret profund. Înţeleptul nostru ministru a anunţat că nu ştie ce să facă cu alocaţiile pentru copii. Că poate nu a fost aşa o idee extraordinară”, a declarat Alina Gorghiu, la Timişoara.

„Mai mult curaj în a veni spre Bucureşti. Nu toată inteligenţa e pe Dâmboviţa. Aveţi grijă cum vă pregătiţi oamenii pentru deconcentrate, să nu se mai facă de râs”, a spus și Vasile Blaga.

Foto: Constantin Duma

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*