Ultimele stiri

Alocarea spațiilor de birouri la Incuboxx începe în două luni. Care vor fi prețurile

incubox

În cel mult două luni, spațiile de birouri din cel mai modern centru IT din Timișoara, construit de Primărie cu fonduri de la Uniunea Europeană, vor putea fi închiriate. Acum, clădirea Incuboxx, așteaptă  firme care sunt la început de drum sau care îşi doresc consolidarea poziţiei pe piaţă, cu planul de afaceri.

Cel mai mare centru IT din Timișoara, construit cu aproximativ 19 milioane de lei, va sprijini tinerii care doresc să-și deschidă o afacere în domeniul IT, dar nu au un buget prea consistent. Astfel, tocmai pentru a le veni în ajutor celor aflați la început de drum, 55 de spații moderne vor putea fi închiriate în aproximativ două luni la prețuri mai mici decât nivelul pieței.

“Spațiile de la etajul 1 și 2 sunt destinate firmelor aflate în etapa de incubare. Acestea au o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați și vor fi închiriate cu 4 – 4,5 euro metrul pătrat. La etajul 3 și 4 se află spațiile destinate firmelor aflate în etapa de consolidare, cu o suprafață de 25 de metri pătrați, iar prețul estimat de închiriere va fi de 6 – 6,5 euro metrul pătrat. Avem și două spații «all inclusive» care sunt complet echipate cu birouri și calculatoare”, a spus Adina Popovici, managerul de proiect.

Cei care își vor desfășura activitatea în cadrul Incuboxx vor avea parte și de o serie de facilități. Astfel, aceștia vor avea acces la sală de fitness, cantină, copy center, săli de ședințe moderne și vor putea lua parte la conferințe și prezentări în domeniul IT&C.

Firmele aflate în etapa de incubare vor fi găzduite la prețuri promoționale cel mult trei ani, iar cele aflate în etapa de consolidare, cinci ani.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*