Ultimele stiri

Alt sondaj marca Nicolae Robu pe Facebook! De ce spune că a demolat „acvariul” din centrul Timișoarei fără costuri

Robu Facebook

Un nou sondaj marca Nicolae Robu, pe Facebook. Edilul vrea să vadă cum îi apreciază timișorenii activitatea din cei doi ani și jumătate de mandat, iar în acest sens îi roagă pe cei ce-i urmăresc pagina să răspundă la câteva întrebări.

Sondajul primarului are douăzeci de întrebări care vizează activitatea de ansamulu ca primar în cei doi ani și jumătate de mandat. Una dintre chestiunile abordate de primar în sondaj este una neclară totuși. Edilul spune că a demolat “acvariul” din centrul orașului “fără niciun cost”, lucru care este doar dintr-o anumită perspectivă adevărat. Mai exact, putem spune că afirmația edilului este adevărată căci acvariul a fost demolat chiar de firma care îl deținea, primăria neplătind nimic pentru punerea construcției la pământ. Totuși, firma respectivă a primit, la schimb, pentru “acvariu” trei terenuri în valoare de 1,1 milioane de euro situate în Piața 700, Calea Bogdăneștilor și strada Ap. Petru și Pavel. Tranzacția n-a ajuns la finalizare nici acum, căci unul dintre terenurile promise nu aparținea Primăriei, ci Guvernului care nu a trecut încă spațiul în posesia municipalității timișorene. Vă reamintim că municipalitatea a avut nevoie de terenul respectiv pentru realizarea subpasajului Victoriei, lucrare care va fluidiza traficul din întreg orașul.

Printre celelalte realizări ale edilului cuprinse în sondaj se numără amenajarea Pieței Bălcescu, realizarea Incuboxx, noul sistem de parcare Timpark și multe altele.

Vezi sondajul complet al edilului AICI!

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*