Ultimele stiri

Alte blocuri intră în reabilitare termică pe bani europeni. Unde se află imobilele

Se pun schelele pe alte blocuri din Timișoara! Alte două contracte au fost semnate pentru două loturi de imobile de pe Bulevardul Take Ionescu, acolo unde clădirile vor fi eficientizare energetic din bani europeni.

Primul imobil pentru care s-a încheiat contractul este imobilul de la numărul 63. Patru oferte au fost depuse la licitație, iar în urma acestuia prețul a scăzut semnificativ. „Am încheiat contractul pentru un nou lot de blocuri. Este vorba de lotul 4 care cuprinde blocul nr 63 de pe Take Ionescu.Valoarea este de 407.000 lei fără TVA. Tot din lotul 4, în ansamblul său, a fost estimat inițial la 543.000 lei fără TVA”, spune primarul Nicolae Robu.

Un alt contract a fost încheiat și pentru lotul 5, cel reprezentat de imobilul numărul 45, tot de pe Bulevardul Take Ionescu. Aici au intrat în licitație șase ofertanți, iar valoarea contractului este de 208.000 lei fără TVA. Termenul de finalizare al lucrării este de 42 de zile calendaristice.

„La ambele s-a produs o scădere considerabilă a valorii prin competiție. Ne bucurăm că, iată, finalizăm cu succes, una câte una, licitațiile pe care le-am pus în practică”, a mai adăugat primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*