Ultimele stiri

Altex a investit peste 5 milioane de euro în cel de-al doilea magazin din Timișoara

altex timisoara

Altex a luat decizia de a se extinde la Timișoara și a investit 5,4 milioane de euro în cel de-al doilea magazin din oraș. Showroom-ul oferă iubitorilor de tehnologie 2.400 de metri pătrați de inovații și un portofoliu de peste 15.000 de produse.

Magazinul situat în zona Calea Aradului, în apropierea Auchan, va fi inaugurat mâine dimineață. Prin deschiderea noului showroom din Timișoara, Altex ajunge la o rețea ce depășește 75 de magazine.

Cu un design care respectă cele mai înalte standarde de calitate, cel mai de-al doilea magazin Altex din Timișoara oferă spații de demo de peste 1.700 de metri pătrați, de care iubitorii de tehnologie se pot bucura pentru a încerca cele mai noi produse și cele mai inovatoare tehnologii.

În plus, 30 specialiști sunt la dispoziția clienților pentru a oferi cele mai bune sfaturi privind achiziționarea produsului dorit. Pentru a facilita achiziționarea produselor din ofertă, Altex pune la dispoziție clienților mai multe servicii, precum: rate flexibile, livrare în 24 de ore, garanție extinsă, retur în 31 de zile. În plus, iubitorii de tehnologie beneficiază de serviciul ”Cel mai mic preț din România!”. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama Altex la prețuri mai mici la retail-erii specializați, atât online cât și offline, vor primi 2xdiferența.

Magazin ALTEX Timisoara 2

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*