Ultimele stiri

„Am învățat multe din meciul ăsta!” Reacția Simonei după emoțiile din primul tur!

Halep va evolua în turul 2 în premieră împotriva sportivei Jana Cepelova (Slovacia), locul 65 WTA, care a învins-o, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-1, pe Maria-Teresa Torro-Flor (Spania), locul 62 WTA.

Simona Halep a trecut cu emoții de primul tur de la US Open. A avut nevoie de set decisiv pentru a o învinge pe Danielle Rose Collins, scor 6-7, 6-1, 6-2.

„A fost un meci dificil, am început un pic nervoasă, cu emoțiile care sunt mereu în primul tur la un turneu, ea a jucat foarte bine, este tânără, motivată, vine de la colegiu și n-a avut nimic de pierdut. Am încercat să fac tot ce pot pe teren și de aceea probabil l-am și câștigat. Am învățat că trebuie să lupt până la ultima minge și să am încredere că pot câștiga meciul chiar dacă am pierdut primul set”, a declarat Halep, care a spus că nici nu știa cum arată adversara ei, deoarece a văzut-o prima oară pe teren.

Simona Halep a afirmat ca a simțit o oarecare presiune la acest meci: „Nu e ușor să fii locul doi în lume și să vii la un turneu de Grand Slam ca favorita a doua, toată lumea îmi spune că am șanse să câștig acest titlu, dar sunt încă departe și trebuie să acord atenție fiecărui meci în parte”.

Despre viitoarea adversară, Jana Cepelova, Halep a afirmat că a avut un sezon bun: „O știu, a avut un an bun, am văzut-o când a câștigat finala la Charleston, va fi un meci dificil de asemenea, intenționez să mă pregătesc pentru acest meci la fel de bine și să-l câștig”, informează sport.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*