Ultimele stiri

Amânarea investiției de la centrul intermodal naște reacții! Fostul vicepreședinte CJT, Marian Vasile, iese la atac

Marian Vasile

Fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timișoara iese la atac după ce a aflat că Timișoara nu va mai avea centru intermodal de transport amenajat din fonduri europene, ce puțin nu prea curând! Acesta susține că vrea să tragă un semnal de alarmă și spune că s-au mai pierdut și alte proiecte care au fost trecute cu vederea și că există și altele care se vor pierde.

„Vorbim și de alte proiecte care au fost deja pierdute, dar trecute cu vederea . S-a pierdut și centrul multifuncţional pentru susţinerea afacerilor din Timiș. Noi aveam un proiect semnat cu doi ani înainte de a-l întrerupe, numai că nu am fost în stare să accelerăm, astfel încât să putem să şi finalizăm sau măcar să începem. Va fi pierdut aproape 100% și parcul tehnologic pentru afaceri alternative. În acelaşi plen tot așa cu asumarea consilierilor județeni s-a muşamalizat și riscul care există cu privire la acest proiect (n.r centrul intermodal). De când am început mandatul au fost foarte puține şedințe operative cu directorii din instituție și cu directorii din subordonate. Nu a existat o comunicare directă”.

Marian Vasile face dezvăluiri și despre felul în care merg lucrurile în CJT și spune că blocajele sunt foarte mari la nivel de conducere chiar dacă unii încearcă să rezolve aceste lucruri.

„Există mari blocaje în cadrul CJT, directorii așteaptă pe la uși, nu sunt primiţi cu orele. Chiar dacă unii dintre noi am încercat să demarăm anumite chestiuni, nu s-a putut acest lucru”, a mai adăugat Vasile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*