Ultimele stiri

Ambasadori din state europene, la raport la MAE. Tema, votul din diaspora

Ambasadorii statelor europene în care au fost raportate probleme la scrutinul din 2 noiembrie au fost convocaţi la sediul Ministerului Afacerilor Externe. Cel mai probabil, în cadrul întâlnirii se va pune la punct şi un plan pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Oficialii României din statele europene participă la discuţii cu Titus Corlăţean şi secretarii de stat la sediul Ministerului de Externe. Temele vor fi legate de problemele votului în diasporă şi care sunt soluţiile ca acestea să nu se repete, informează Digi24.ro.

La începutul acestei săptămâni, după ce mii de români din diasporă nu au reuşit să voteze, premierul a promis că lucrurile vor sta cu totul diferit în al doilea tur de scrutin, garantând cu funcţia tuturor şefilor din Ministerul de Externe.

Jandarmii sunt în gardă, pentru că există unele informaţii conform cărora vor fi organizate proteste la sediul Ministerului de Externe. Asemenea mişcări vor fi organizate toată săptămâna, pe fondul nemulţumirilor legate de alegerile organizate în diasporă, notează aceeași sursă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*