Ultimele stiri

Ambasadorul Africii de Sud doreşte un schimb de experienţă între studenţii timişoreni şi cei din Africa de Sud. Ce a declarat aceasta despre oraşul de pe Bega

Ambasador Afirca de Sud

Ambasadoarea Africii de Sud în Romania şi-a început, astăzi, vizita oficială în Timişoara. Tenjiwe Ethel Mtintso se află în oraşul de pe Bega pentru a discuta despre mai multe subiecte de interes atât pentru ţara pe care o reprezintă, dar şi pentru Romania.

Unul dintre punctele cele mai importante, pe care întâlnirea acesteia cu prefectul Eugen Dogariu le-a acoperit, se referă la un potenţial parteneriat al Timişoarei cu Africa de Sud în ceea ce priveşte educaţia.

Doamna ambasador a discutat despre un posibil proiect prin care studenţii din Africa de Sud ar putea să vină să studieze în oraşul nostru, dar şi despre încercarea de a atrage studenţi români către universităţile din ţara pe care o reprezintă.

Aceasta a declarat că de un astfel de schimb ar putea să beneficieze ambele ţări atât la nivel educaţional, cât şi la nivel cultural.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*