Ultimele stiri

Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucureşti a făcut o vizită la Timișoara. Este interesată de o colaborare cu județul nostru

Titu Bojin, președintele Consiliului Județean, împreună cu vicepreşedintele instituţiei, Florian Zanfir, au primit astăzi, la sediul Palatului Administrativ, vizita Ambasadorului Regatului Norvegiei la Bucureşti, Excelența Sa doamna Tove Bruvik Westberg.

Vizita a început cu o scurtă prezentare privind organizarea administrativă a judeţului, infrastructura de drumuri, dezvoltarea economică şi proiectele aflate în derulare, făcută de Titu Bojin. „Consider că Timişul este un judeţ atractiv datorită dezvoltării economice şi investiţiilor, dar şi datorită convieţuirii multietnice armonioase”, a precizat Titu Bojin.

Ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucureşti, doamna Tove Bruvik Westberg, este într-o vizită de informare în Timiş, fiind interesată de colaborarea cu acest judeţ. În acest context, Excelența Sa a amintit faptul că Norvegia, alături de Liechtenstein şi Islanda, finanţează proiecte în domeniul reducerii inegalităţilor economice şi sociale şi al întăririi relaţiilor bilaterale. În această dimineaţă, doamna Ambasador a efectuat o vizită la o organizaţie care, din fonduri norvegiene, derulează un proiect de advocacy şi consiliază persoane fizice şi ONG-uri privind liberul acces la informaţiile de interes public.

În cadrul întâlnirii, s-a mai discutat despre atragerea de investiţii străine şi politicile educaţionale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*