Ultimele stiri

Ambulatoriul Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara a fost INUNDAT. Cum au fost consultați pacienții

spital victor babes timisoara

Bătaie de joc la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara. De mai mulți ani, la fiecare ploaie abundentă, subsolul celui mai mare spital de boli infecțioase din vestul țării, în care se află Ambulatoriul, este inundat. Medicii sunt nemulțumiți că autoritățile ridică nepăsătoare din umeri și nu fac nimic să-i ajute.

Așa s-a întâmplat și în aceste zile. Canalizarea nu a mai făcut față, iar apa și fecalele au refulat în subsolul spitalului, astfel că în Ambulatoriu, astăzi, medicii nu au mai putut să consulte niciun pacient. În aceste condiții, o bună parte din pacienți au fost trimiși acasă, fiind reprogramați, iar unii dintre ei au fost consultați într-o ambulanță amplasată în curtea spitalului.

„De ieri suntem inundați, motiv pentru care Ambulatoriul este nepracticabil. Era apă și materiale fecale peste tot. Ieri am mai scos o parte din apă cu pompele, iar azi ne-au dat o mână de ajutor și pompierii. Am ridicat echipamentele medicale, care au fost achiziționare cu bani de Uniunea Europeană, riscă să fie afectate. Trebuie făcut ceva, nu este normal să se întâmple așa ceva într-un spital, dar autoritățile nu fac nimic la lucrurile să se miște într-un sens bun”, a precizat Virgil Musta.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*