Ultimele stiri

Ambulatoriul Spitalului Judeţean din Timişoara intră în reabilitare! Ce lucrări se fac

Ambulatoriul Spitalului Judeţean din Timişoara intră în reabilitare! Totul se întâmplă după ce, în primăvară, Consiliul Judeţean Timiş a alocat peste 12 milioane de euro pentru renovarea şi dotarea ambulatorului de specialitate. Lucrările încep chiar astăzi.

În cadrul proiectului vor fi amenajate cabinetele, se va achiziţiona aparatură medicală de ultimă generaţie (228 de echipamente) dar şi mobilier de specialitate. Întregul ambulatoriu va fi zugrăvit şi se vor face lucrări de igienizare, iar la intrare va fi un panou de afişaj electronic. În plus vor mai fi achiziţionate şi computere, alt sistem de soft şi servere. Valoarea totală a proiectului este de 56.362.228,93 lei, din care 41.955.043,58 lei reprezintă asistenţa financiară nerambursabilă, iar perioada de implementare a proiectului este de 11 luni.

Obiectivul vizează creşterea nivelului de protecţie a sănătăţii cu îmbunătăţirea stării de sănătate a populaţiei din regiunea de Vest, prin furnizarea unor servicii publice de sănătate la o calitate crescută şi sporirea accesului populaţiei la acestea.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*