Ultimele stiri

Amendă cât o dedicație pentru paranghelia romilor care a deranjat tot centrul Timișoarei

Cât o dedicație! Atât i-a costat pe o familie de romi din Timișoara amenda primită pentru că au deranjat liniștea publică în cursul zilei de miercuri, când au organizat o nuntă în stilul lor caracteristic. Amenda a venit după ce ecoul nuntașilor, s-a auzit până în Ibiza, acolo unde se află primarul Nicolae Robu.

Paranghelia a avut loc miercuri, pe strada Filaret Barbu din Timișoara. În stilul caracteistic romii au umplut strada de mașini scumpe, de haine care constă mai mult decât un apartament și, desigur, de “muzică bună”. Adrian Minune a fost cel care le-a ținut unisonul țiganilor și tot cel care i-a scos din minți pe timișorenii care locuiesc în apropiere de centrul orașului.

Bairamul s-a desfășurat ca pe roate, nimeni nu i-a întrerupt pe romi să-și facă de cap, dar după ce  vestea parangheliei a ajuns până la Ibiza, acolo unde se află primarul Robu, care le-a cerut polițiștilor și jandarmilor să-și facă treaba, aceștia le-au „dedicat” organizatorilor nunții o amendă de… 500 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Mai mult, unul dintre participanții la paranghelie, a rămas fără permis de conducere după ce a fost prins că a trecut pe roșu în timp ce se grăbea să îl ducă pe Adrian Copilul Minune la petrecere.

Cu siguranță, însă, amenda nu i-a afectat prea tare pe nuntași care aruncă cu zeci de mii de euro numai pe dedicații.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*