Ultimele stiri

Amendați cu 10.000 de lei pentru că și-au lăsat proprietatea în paragină

Proprietarii unui imobil din zona Traian, au adunat  amenzi de peste 10.000 de lei pentru că și-au lăsat clădirea în paragină. Imobilul reprezintă un adevărat pericol pentru trecători, oricând fiind posibil să se desprindă bucăți de tencuială și să cadă. În plus, este și un adevărat focar de infecție, acesta nemaifiind salubrizat de ani de zile.

Deși polițiștii locali au luat, în repetate rânduri, măsuri de sancționare contravențională a proprietarilor clădirii situate pe strada Ion Mihalache, aceștia nici nu au salubrizat clădirea, nici nu au demarat lucrările de reabilitare. În acest sens, a fost deschis şi un dosar penal.

„După ce în anii trecuți au mai fost aplicate trei sancțiuni pentru nesalubrizarea imobilului, în valoare de câte 1.500 de lei fiecare, în ultimele două săptămâni polițiștii locali au aplicat alte trei sancțiuni, ultima luni, 1 septembrie, una pe linie de mediu și două pe linie de disciplină în construcții, fiecare de câte 2.000 de lei. Imobilul situat pe strada Ion Mihalache nr. 5 este în proprietatea SC Traiano Progect SRL, aflându-se în prezent în procedură de lichidare. Referitor la degradarea şi distrugerea imobilului se află în lucru un dosar penal soluţionat şi înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş, Serviciul de Investigare a Fraudelor”, au arătat reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Polițiștii locali vor urmări în continuare dacă proprietarii vor îndeplini măsurile dispuse de salubrizare și punere în siguranța a zonei și amenință cu amenzi până la intrarea în legalitate.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*