Ultimele stiri

Amenințat cu pistolul în plină stradă! Atacatorii, refugiați în curtea unui liceu

pistol

Scene parcă desprinse dintr-un film, la Timișoara! Un bărbat a tras o sperietură groaznică, după ce, a fost amenințat cu un pistol în plină stradă. De vină sunt  șase copii, cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani. Gestul i-a costat căci scena s-a petrecut chiar sub ochii unui echipaj de la jandarmerie.

Totul s-a petrecut joi după-masă, la intersecția bulevardului Dragalina cu Regele Carol. Cei șase adolescenți l-au încercuit, din senin, pe bărbatul care trecea pe stradă, unul dintre ei a scos un pistol și l-a îndreptat înspre trecător. Scena a fost văzută de un echipaj de jandarmi care a sărit imediat în ajutorul bărbatului, dar tinerii au fugit și s-au refugiat în curtea liceului sârbesc Dositei Obradovici, aflat în imediata apropiere. Au fost scoși cu greu de acolo de jandarmii care au acționat cu grijă, mai ales că observaseră arma în posesia tinerilor.

Cei șase au ajuns la sediul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara, acolo unde oamenii legii și-au dat seama imediat că arma este o replică de airsoft.

Cei șase tineri sunt cercetați acum pentru amenințare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*