Ultimele stiri

Amenzi după amenzi. Internet-cafe-ul care nu se nu se lasă intimidat de lege

internet-cafe

1500 de lei. Atât a trebuit să plătească un internet-café care funcționează de aproape doi ani fără a deține acord. În ciuda amenzilor cu care a fost bombardat patronul, dar și a deciziei judecătorești, care i-a interzis funcționarea, acesta nu se lasă intimidat și își continua activitatea.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat ieri verificări la mai multe societăți comerciale pentru a stabili dacă respectă legislația referitoare la deținerea documentelor legale. În urma controlului s-a constatat că internet-cafe-ul, de pe str. M. Eminescu, nu deține acord de funcționare, așa că a fost sancționată cu 1500 lei după ce în urmă cu aproximativ o săptămână a mai fost sancționată cu 1000 lei.

Internet-cafe-ul a mai fost în atenția polițiștilor locali și în 2012. Atunci s-a constatat că funcționa fără a deține acord, a fost sancționat și a contestat în instanță procesul verbal, dar a pierdut definitiv. Cu toate acestea, funcționează în continuare, nerespectând sentința instanței de judecată.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*