Ultimele stiri

Amenzi pentru șoferii care murdăresc șoselele Timișoarei

Poliţiştii locali au depistat în ultima perioadă tot mai mulţi şoferi circulând cu roţile pline de noroi pe drumurile din Timişoara. Nu doar șoferii care ies cu mașinile de pe șantiere au fost vizați, ci și acei conducători auto care nu parchează în locuri special amenajate. Astfel că, mai multe personae s-au ales cu amenzi pentru că au murdărit drumurile publice.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au depistat în ultima perioadă tot mai multe cazuri în care nu se respectă legislația referitoare la murdărirea căilor publice cu orice fel de materiale precum balast, mortare, noroi, betoane, deșeuri sau alte material. Aceste fapte se sancționează cu amenzi între 500 și 1000 lei pentru persoane fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoane juridice.

Numai în cursul zilei de ieri în cadrul unei acțiuni au fost aplicate patru sancțiuni de acest gen. Cazuri de acest gen au fost întâlnite în zone precum Bdul Dâmbovița, str. Gheorghe Adam, Calea Aradului, Bdul Liviu Rebreanu.

Astfel de situații apar mai frecvent ca urmare a faptului că, conducătorii auto își parchează autovehiculele în locuri neamenajate corespunzător și din cauza precipitațiilor din ultima perioadă ies pe carosabil murdărindu-l cu noroi, fapt ce duce la ridicarea gradului de poluare în Municipiu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*