Ultimele stiri

Amenzi pentru zgomot la Riverdeck și Heaven! Ce nereguli au mai găsit polițiștii locali

DJ

Au auzit și polițiștii locali zgomotul de care se plâng de ani întregi cei ce locuiesc în zona centrală a orașului. Vorbim de zgomotul produs de muzica de la cluburile din zonă. Astfel, cluburile Heaven și Riverdeck au fost sancționate pentru că au depășit nivelul de zgomot permis prin lege.

Nereguli au apărut și la alte cluburi din Timișoara. De exemplu, la clubul Taine nu au fost afișate datele de identificare, iar terasa de la Van Graph era amplasată ilegal.

În cadrul acțiunii de controale desfășurate prin cluburile din Timișoara, polițiștii locali au aplicat sancțiuni în valoare totală de 21500 de lei.

„Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului și Inspecție Comercială au acționat zilele trecute împreună cu inspectorii din cadrul Direcției de Sănătate Publică Timiș pentru verificarea modului în care se respectă legislația pe linie de zgomot, precum și pe linie de comerț în cluburile, pizzeriile, localurile de pe raza Municipiului Timișoara. Dintr-un număr de 14 societăți verificate, la nouă dintre acestea s-au constatat nereguli, fiind aplicate tot atâtea sancțiuni în valoare de 21500 lei. Spre exemplu, la societatea Van Graph nu exista acord de funcționare pentru terasa amplasată, la Clubul Taine Management nu au fost afișate datele de identificare, aspect întâlnit și la Cerveza, respectiv Sky Place – Riverdeck, unde de asemenea, au fost constatate și nereguli pe linie de zgomot, fapt stabilit în urma măsurătorilor efectuate de către inspectorii DSP cu aparatură omologată în acest sens. Aceleași probleme legate de depășirea nivelului de zgomot și neafișarea orarului de funcționare au fost constatate și la Elaine SRL – Heaven”, transmit reprezentanții Poliției Locale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*