Ultimele stiri

Americanul este istorie! Andreea Bălan i-a dat papucii iubitului după ultima vizită în SUA. Care este motivul

andreea balan

Dincolo de aparenţe, Andreea Bălan suferă în tăcere. După un an de făcut naveta peste Ocean, solista s-a despărţit de Michael. Timpul scurs i-a fost de ajuns ca să-i cunoască secretele, aşa că i-a dat papucii acestuia după ultima vizită în SUA.

Sătulă de minciunile devoalate ale americanului cu care s-a cuplat mai mult din dorinţa de răzbunare pe Keo, Andreea şi-a dat seama, pe parcursul idilei, că alegerea ei sentimentală nu este una de viitor. “M-am grăbit, era prea devreme să mă implic într-o relaţie”, le-a recunoscut Andreea apropiaţilor.

Cele mai multe lucruri despre Michael le-a aflat din presă, din declaraţiile fostelor cunoştinţe ale tânărului, fapt ce a dezamăgit- o teribil: că are o fetiţă pe care a abandonat-o în grija mamei sale şi căreia nu i-a plătit, de doi ani, o pensie alimentară medie, de circa 100 dolari pe lună, că ar fi fost întreţinut în tot acest timp de Janna Marie, fosta lui iubită, care l-a şi dat în judecată, că afacerile acestuia nu sunt tocmai… afaceri. Una peste alta, nici Michael nu e o partidă, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*