Ultimele stiri

„Amor” de la Timișoara! Kamelia lansează un nou single

Kamelia, frumoasa cântăreață din Timișoara, a scos un videoclip prospăt. Cunoscută publicului în special datorită hiturilor VIP și Change, lansate în colaborare cu Puya, “Prima oara” și “Come Again”, Kamelia revine cu un nou single, “Amor”. Piesa este compusă și produsă împreună cu George Hora, fratele artistei.

Despre single-ul “Amor”, prima piesă cu versuri în limba spaniola a Kameliei, ea mărturisește: “Am vrut sa lansez o piesa de dragoste, dar si de stare, dinamica, de club. Mereu mi s-a spus ca am ochi de asiatica si ca uneori vocea mea suna ca a unei cantarete de culoare, iar stilul urban mi se potriveste cel mai tare, asa ca am incercat sa le imbin pe toate astea in noul meu videoclip”.

În clipul “Amor”, regizat de Bogdan Daragiu, artista intră în pielea unor personaje inedite, influențate de cultura asiatică, africană, dar și de cea urbană. Pe lângă hiturile menționate, Kamelia a mai cucerit publicul și cu single-uri solo, precum “Te rog” sau “Știu că ești al meu”, dar și prin colaborări alături de Voltaj, Voxlight, Bitză și mulți alții.

Ascultă piesa/ urmărește clipul aici:

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*