Ultimele stiri

ANAF, sechestru pe maşinile de lux ale familiei SIMONEI HALEP

Simona Halep a câştigat 4,5 milioane de euro în 2014, o sumă binevenită în condiţiile în care afacerile familiei sunt în cădere liberă.

Simona Halep trebuie să acopere pierderile lui Stere Halep. Conform unor date ale Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Constanţa, la 31 ianuarie 2014, firma administrată de Stere Halep, tatăl sportivei, avea sechestrate mai multe automobile (dintre care doua de lux), dar si o stână.

Astfel, firma Lacto Mony SRL acumulase datorii la stat în urma cărora ANAF a sechestrat un autoturism Mercedes Benz, un Audi A6, un Seat, o autoutilitară Fiat Ducato şi o autospecială papuc. În afară de asta, fiscul voia să scoată la licitaţie şi o stână cu o suprafaţă de 852 mp. Firma administrată de Stere Halep are ca domeniu de activitate producţia şi prelucrarea laptelui, având sediul în comuna Vulturu, judeţul Constanta.

În aceste condiţii, banii obtinuţi de Simona Halep pe terenul de tenis au fost ca o gură de oxigen şi pentru afacerile familiei, iar tatăl sportivei a reuşit să-şi plătească o parte din datorii, informează ziarulevenimentul.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*