Ultimele stiri

Analize medicale mai ieftine cu 50 % decât la restul laboratoarelor din Timișoara, la spitalul județean

linie automata de efectuare a analizelor medicale

Vești bune pentru locuitorii din județul Timiș, și nu numai, aduse de reprezentanții Spitalului Județean din Timișoara. Începând din această lună, pacienții internați în spital sau care se prezintă în ambulatoriul unității medicale cu bilet de trimitere beneficiază de analize gratuite, care vor fi realizate în cel mai modern laborator din România, în care se află o linie automată de efectuare a analizelor medicale care a costat peste un milion de euro.

Mai mult, managerul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina, dă asigurări că și persoanele care vor fi nevoite să plătească aceste analize medicale, vor plăti mai puțin cu 50 % decât la restul laboratoarelor din oraș.

“Costurile pe care spitalul județean le percepe pacienților care nu sunt internați și nu au bilet de trimitere și vor să-și facă analizele sunt incomparabil mai mici decât la celelalte laboratoare din Timișoara. Pacienții vor plăti cu 50 % mai puțin. Așa ne-am gândit să funcționeze, sub prețurile celorlalate laboratoare pentru că avem o linie de efectuare a analizelor medicale de înaltă performanță și ne dorim ca tot mai multă lume care are nevoie de analize să poată beneficia de ele la prețuri promoționale”, a explicat, astăzi, Marius Craina, la inaugurarea linieie automate de efectuare a analizelor medicale.

Linia automată a Laboratorului Central poate efectua 400 de tipuri de analize medicate atât de biochimie cât și analize de imunologie. La capacitate maximă, linia poate efectua 4.000 de investigații pe oră. Fiind complet automatizată, reduce riscul de apariție al erorii umane și beneficiază de un sistem de stocare în care pot fi păstrate până la 10.000 de probe. Acest sistem funcționează, în acest moment, în doar trei țări din Europa, fiind necesar în cazul în care se dorește repetarea analizelor.

1 Commentariu pe Analize medicale mai ieftine cu 50 % decât la restul laboratoarelor din Timișoara, la spitalul județean

  1. Ne bucuram ca mai iesim in evidenta si cu lucruri bune nu doar cu cele privind acapararea cladirilor centrului de clanuri mafiote.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*