Ultimele stiri

Anca Țurcașiu, anunț șoc: „A fost diagnosticată cu metastaze osoase”

anca turcasiu

Anca Țurcașiu a primit o veste cutremurătoare, care i-a stricat toată ziua. Artista a postat un anunț prin care solicită ajutor pentru o colegă de liceu, care are nevoie de operație la Viena, pentru a putea supraviețui.

Anca Țurcașiu încearcă cu disperare și se agață de orice fir, pentru a-i putea salva viața unei foste colege de liceu, diagnosticată cu metastaze osoase. Femeia are nevoie de operație, în Austria, pentru a avea șanse să trăiască, iar costurile unei astfel de intervenții se ridică la 40.000 de euro.

”Vin cu o rugăminte foarte mare la voi în speranța că puteți ajuta. Colega mea de liceu , dna. Sfirlogea Maria Alexandra a fost diagnosticată cu metastaze osoase după aproape șase luni în care a fost plimbată de la un doctor la altul deoarece nu au putut să-i pună un diagnostic corect.
Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa iar durerile au devenit insuportabile. Un doctor austriac i-a redat speranța spunându-i că se poate opera în Viena , aceasta fiind singura șansă, singura soluție. Operația va costa undeva la 40.000 Euro, fiind nevoie de o echipă de medici, fiind o operație dificilă.

Rugămintea este de a ajuta fiecare în limita posibilităților și a bunăvoinței….S-a deschis deja un cont pe numele ei unde pot fi virați banii”, a postat Anca Țurcașiu pe pagina sa de socializare, scrie Libertatea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*