Ultimele stiri

Anchetatorii fac noi dezvăluiri în dosarul traficului de ovule. Cum realizau medicii procedura de fertilizare

spitalul athena

Noi dezvăluiri ale anchetatorilor în dosarul traficului de ovule de la clinica Athena!  Aceștia au descoperit că procedura de fertilizare nu se făcea în condiții sigure, aceasta fiind accelerată pentru a se potrivi cu programul sosirilor din Grecia, în România, a patronilor clinicii,.

Din această cauză, efectele secundare nu au întârziat să apară. Mai multe donatoare de ovule au mărturisit că s-au simțit rău în urma procedurilor. De asemenea, și mamele purtătoare au avut probleme, anchetatorii spunând că unele sarcini au fost întrerupte, deoarece au apărut malformaţii la făt.

Vă reamintim că Konstantinos Giatras, patronul clinicii Athena, este arestat la domiciliu, fiind anchetat pentru constituire de grup infracțional organizat și trafic ilicit de celule umane. El riscă până la 7 ani de închisoare.

În continuare, medicul nu recunoaste acuzele aduse, ba chiar a contestat decizia, iar contestaţia sa va fi judecată la Curtea de Apel Timișoara.

1 Commentariu pe Anchetatorii fac noi dezvăluiri în dosarul traficului de ovule. Cum realizau medicii procedura de fertilizare

  1. sa se duca la mama…. se simteau rau donatoarele din cauza….programului lui doctor, da cine naiba le-a adus acolo, erau minore??? erau fortate??? acu multe vedete or sa mai apara….

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*