Ultimele stiri

Anda Adam a recunoscut: „SUNT ÎNSĂRCINATĂ în şase luni”

După luni de speculaţii, Anda Adam a recunoscut: este însărcinată. Cântăreaţa şi soţul ei vor deveni părinţi peste trei luni.
După a negat toate întrebările legate de sarcină, Anda Adam s-a hotărât să dea cărţile pe faţă. Solista a făcut marea dezvăluire pe pagina ei de Facebook, în urmă cu puţin timp.
„Dragii mei, sunt foarte fericită şi vreau să împărtăşesc cu voi bucuria pe care o avem în suflet. Sunt însărcinată în aproape 6 luni şi abia aşteptăm să devenim părinti! Voi ce credeţi că o să fie? Fetiţă sau băiat?”, a întrebat ea, pe contul personal.
Anda Adam şi soţul sunt în acest moment în luna de miere, pe care o petrec în Ibiza, la naşii Mihaela şi Nicu Gheară.
Anda Adam a negat luni la rând că este însărcinată.
Primele zvonuri legate de sarcina Andei Adam au apărut în urmă cu aproape patru luni, când solista începuse să ia proporţii. Blonda a negat însă că ar fi gravidă şi a mărturisit că s-a îngrăşat pentru că nu mai face sport. De fiecare dată însă, Anda Adam recunoştea că îşi doreşte foarte mult să devină mamă.
Cântăreaţa era gravidă în aproape cinci luni la nuntă
Pe 15 iunie, când s-a măritat cu Sorin Andrei, Anda Adam era însărcinată în aproape cinci luni. Cântăreaţa nu a scos niciun cuvînt despre vestea cea mare, iar burtica nu i s-a văzut deloc prin rochia de mireasă.
De altfel, solista şi-a schimbat radical stilul vestimentar în ultima perioadă. De la rochiile mulate, cate-i puneau în valoare trupul intens lucrat la sală, Anda Adam a trecut la haine largi şi lălâi. Acest lucru a întărit zvonurile unei sarcini, zvonuri pe care ea nu le-a confirmat.
În urmă cu o lună, artista de 35 de ani a admis, cu jumătate de gură, că va fi mamă.”Este o strategie de a purta aceste haine, fiecare poate deduce ce vrea. Îmi place să las loc interpretărilor. Poate sunt însărcinată, de ce nu?”, a spus ea, la sfârşitul lunii iunie, pentru Libertatea.
Anda Adam îngroaşă, cu această ocazie, rândurile vedetelor care şi-au ascuns sarcina, din superstiţie, dar şi pentru a evita întrebările presei. Până acum, cântăreţe precum Anna Lesko, Amna, Andra, Cream sau Anca Serea s-au alăturat acestui „curent”, ele făcând publică vestea cea mare după mai bine de cinci, sau chiar şapte luni de sarcină.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*