Ultimele stiri

Andra, declarație ȘOC despre venirea Mihaelei Rădulescu la „Românii au talent”: „Dacă nu doream eu, ea nu venea în juriul emisiunii!”

Andra și Cătălin Măruță au acordat, de curând, un interviu, în care au vorbit despre căsnicia lor, dar și despre viața profesională. La un moment dat, cel care a realizat interviul a întrebat-o pe Andra dacă se simte stânjenită de prezența Mihaelei Rădulescu alături de ea ca jurată și dacă i se pare că expansivitatea ei o face „jurata” principală a concursului.

„Dacă gândeam că vine ea și se desfășoară pe acolo și îmi ia mie din celebritate era altceva, dar eu nu gândesc așa. Dacă gândeam, nu acceptam ca ea să vină în emisiune. Puteam să fac așa dacă o percepeam ca pe o competiție între noi. Eu am privit binele emisiunii. Dacă era cântăreață, mai ziceam, dar avem zone diferite”, a spus Andra.

Măruță a confirmat și el acest lucru despre soția sa și a spus că toți jurații vechi ai concursului au fost întrebați despre actuala componentă a juriului. „Lumea nu are de unde să știe, dar când s-a hotărât înlocuirea unui membru al juriului, formatul cere ca toți ceilalți să-și dea acordul. Și Andra și l-a dat. Vine Mihaela, foarte bine. Are 20 de ani de când face televiziune. Andra e interesată cel mai mult de ceea ce se întâmplă cu muzica”, a explicat și Cătălin pentru cei de la revista okmagazine.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*