Ultimele stiri

Andreea Marin a renunţat la colaborarea cu TVR. „Întreaga echipă redacţională este neplătită”

Andreea Marin a renunţat la colaborarea cu postul de televiziune de stat pe motiv că angajaţii şi colaboratorii emisiunii pe care o prezenta – „Preţuieşte viaţa” – nu au fost plătiţi la timp.

După două luni de la căsătorie, în viaţa Andreei Marin nu toate lucrurile merg ca pe roate. Cel puţin, nu în plan profesional. Andreea Marin nu va mai prezenta emisiunea „Preţuieşte viaţa”, difuzată la TVR1. Omul de televiziune a anunţat, pe Facebook, că a renunţat la colaborarea cu postul de televiziune de stat pe motiv că angajaţii şi colaboratorii nu sunt  trataţi cu respect de conducerea televiziunii.

„Întreaga echipă redacţională este neplătită. Mi se pare absurd ca oamenii mei să stea luni de zile fără să-şi primească salariul, aşa cum este cazul colegilor din redacţie şi al colaboratorilor. De pildă, scenaristii, echipa de balet şi mulţi alţi oameni n-au fost plătiţi până recent de la jumătatea sezonului trecut. Nu vă închipuiţi că au cine ştie ce salarii. Nu pot fi comparate cu cele din alte televiziuni”, a declarat Andreea Marin, scrie Gândul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*