Ultimele stiri

Angajați ai CFR, bănuiți că au falsificat bilete de tren. Modificau prețul tichetelor după ce le completau cu pastă volatilă

CFR

18 angajați ai CFR sunt suspectați de polițiștii de la transporturi din Timișoara că ar fi falsificat bilete de călătorie, folosind pixuri cu cerneală volatilă. Bărbații sunt cercetați de polițiști pentru înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

Mai exact, cei 18 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 42 şi 52 de ani, ar fi falsificat, în perioada ianuarie 2013 – martie 2014, peste 300 de legitimaţii de călătorie, cauzând un prejudiciu de aproximativ 12.800 de lei.

“Biletele ar fi fost falsificate de către aceştia prin completarea iniţială cu un pix cu pastă volatilă, cu sume pe care le încasau de la călători. Ulterior, aceştia ar fi şters pasta prin încălzirea biletelor şi le-ar fi completat cu alte sume, mai mici, pe care le predau casieriei societăţii. ”, arată un comunicat al IPJ Timiș.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

6 Commentarii pe Angajați ai CFR, bănuiți că au falsificat bilete de tren. Modificau prețul tichetelor după ce le completau cu pastă volatilă

 1. Ce mare descoperire au facut domnii din cadrul STFC Timisoara, privind modificarea nu falsificarea biletelor de tren? deoarece a falsifica inseamna cu totul altceva, dar oare de ce au scos la iveala acest lucru? de unde si cine a livrat asa zisele pixuri magice ? Raspunsul este foarte simplu : COTELE LUNARE PE CARE LE PRIMEAU LUNAR DE LA PARTIDELE DE TREN ( incepind de la sefii de statii,instructori,inspectori de bilete si pina sus sus inclusiv directorul) sau oprit in luna Ianuarie 2014,fapt confirmat de toti sefii de tren din regionala,atentiile care erau trimise in zilele de sarbatori,pasti,craciun (miei,porci,vitei,tuica…e.t.c),cote la schimbarea mersului de tren, motivatia era, pentru cumpararea de trenuri in cadrul regionalei Timisoara,cote fixe care se dadeau la toate examinarile trimestriale,anuale e.t.c.,cote pentru schimburile de experiente din cadrul regionalei ( masa,cazare,transport) toate aceste COTE ERAU BANII FIXIATI SI DIN PAMINT DIN IARBA VERDE TREBUIAU DATI daca vroiai sa mai faci servici pe tren,daca nu te conformai cu suma stabilita atunci erai VICTIMA SIGURA,deoarece domnii sefi din regionala REVIZORI MC,SEF DE DIVIZIE,DIRECTOR se trezeau noaptea numai in zilele festive si pleca cu masina de la TIMISOARA la TIRGU JIU sa faca supracontrol la trenul IR 1821 de ce ? simplu seful de tren nu sa conformat cu COTA FIXATA, si ce au facut ? L-AU DAT AFARA IMEDIAT!!!! deoarece regulamentele interne le permite sa faca totul in favoarea lor, fiindca ei nu sint supusi legilor tarii noastre ,facturile umflate pentru lucrarile din Comenzile Personaluilui de Drum din cadrul intregii regionale,aceste lucrari au fost facute cu oamenii retrasi sefi de tren si conductori, pentru varii motive si adusi la 8 ore,apoi in facturi sint trecute sume fabuloase pentru diferite firme care fac parte din NEPOTISM, si multe, multe altele care inca nu se stiu dar speram caci serviciile abilitate DNA vor dezvalui totul in baza sesizarilor facute,plingerilor penale impotriva acestei CARACATITE numita STFC TIMISOARA si vor da pe fata toate aceste fapte de care nimeni nu a stiut nimic,lucruri care pot fi confirmate de catre toti angajatii STFC Timisoara la audierile catre DNA.

 2. Da,realitatea este inpartita in doua,daca tabla inmultiri se invata de elevi de la invatator,coruptia se invata de conducatori de la salariati.
  Daca seful de trent vrea in turnus (parca asa se zice)un tren solicitatda din proprie initiativa da shpaga sa fie repartizat acolo,simplu,nu?
  Problema este in mana sefilor de tren,hotarativa si nu mai dati nici unu shpaga si nu poate sa va dea pe toti afara,aveti sindicat.
  Cred ca se vorbeste pe la colturi,probabil este o supra oferta,prea milti vor sa dea shpaga si nu sant suficiente posturi sa fie satisfacuti.
  Deringolada din transportul feroviar face sa infloreasca coruptia,cauza nu este una expresa,explozia transportului auto de marfa si persoane face calea ferata o activitate depasita,asta este realiatea,nimc nu poate inlatura discrepanta creata de transportul auto.
  Este mult de discutat,sincer fara sa va lezez,nu stiu daca detineti datele problemei si competenta necesara sa discutam.

 3. Vasilică // 15 mai 2014 a 20:22 // Răspunde

  Mamă, ce tun au dat!! În medie parcă iese vreo 700 lei de căciulă în 15 luni, adică sub 50 lei de fiecare pe lună. Au găsit țapii ispășitori, au găsit marii corupți!! Dar oare directorii lor cât au furat in timpul ăsta? Asta-i întrebarea care trebuie pusă.

 4. Au falsificat biletele de tren…Adica au plagiat…la ce te sa ne asteptam…mandri ca suntem plagiatori!

 5. Sunteti siguri ca nu incalzirea globala a sters biletele si au trebuit rescrise,nu cred ca au avut asupra lor cuptoare cu microunde sa puna la incalzit biletele?

 6. Saracii de ei!!!Ce mila imi este de ei!..nu le-a mai ajuns cat faceau au trecut si la falsificat bilete! Hoti au fost sunt si vor ramane!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*