Ultimele stiri

Angajații Primăriei Timișoara au marcat Ziua Energiei pe biciclete

biciclete

Ziua Energiei a fost marcată de angajații Primăriei prin pedalat, la Timișoara! În frunte cu viceprimarul Dan Diaconu, angajații Primăriei, alături de  polițiști locali, dar și de timișoreni au pornit pe biciclete, joi după-amiază, din curtea interioară a instituţiei, către Pădurea Verde. Startul a fost dat chiar de primarul Nicolae Robu. Totuși, acesta a preferat să  însoţească convoiul din maşina de serviciu.

Înainte de a pleca la drum, angajații Primăriei au avut parte și de un cadou din partea directorului Direcţiei de Mediu, Adrian Bere. Mai exact aceștia au primit șepcuțe și tricouri verzi, pentru a marca cum se cuvine deplasarea eco.

“Este a patra ediţie a Zilelor Energiei, iar Direcţia de Mediu organizează acest eveniment cu care ne mândrim. Este o formă în care transmitem un mesaj Directivei Comunităţii Europene care spune că până în 2020 avem obligativitatea de a diminua amprenta de carbon cu măcar 20 la sută. Este o formă prin care dorim să dăm un exemplu”, a explicat Bere.

În cadrul acestui proiect, Primăria a achiziționat zece biciclete, cinci de bărbați și cinci de damă, care vor fi puse la dispoziţia angajaţilor care doresc să le folosească pentru deplasările pe teren.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*