Ultimele stiri

(P) Angajatori de TOP Timisoara, cel mai important targ de cariera: 1350 de pozitii deschise!

Angajatori de TOP Timisoara

Care este noutatea editiei din aceasta toamna?

Timisoara, 13 octombrie 2014 Angajatori de TOP Timisoara va avea loc in perioada 31 octombrie – 1 noiembrie la Centrul Regional de Afaceri si va reuni peste 40 de angajatori. Companiile prezente la evenimentul din Timisoara au planuri importante de recrutare, iar cele 1350 de pozitii deschise sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. In cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5 000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 60 de specialisti HR prezenti la eveniment.

Participarea la Angajatori de TOP ii ajuta pe vizitatori sa primeasca raspunsuri la intrebarile pe care nu le pot obtine online, informatii utile despre cum poate evolua cariera lor in cadrul companiei.  Pentru cei care nu isi cauta activ un loc de munca, prezenta pe 31 octombrie – 1 noiembrie poate fi o buna modalitate prin care sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment. Pentru cele 1350 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat este sa intre in contul personal de pe hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

„Anul acesta intentionam sa angajam aproximativ 1.000 de persoane in toate locatiile in care suntem prezenti: Timisoara, Sibiu, Iasi, Brasov, Carei si Nadab. Cautam in principal profesionisti, dar angajam si proaspat absolventi. De asemenea, avem in continuare programe pentru practica de vara, proiecte de diploma sau joburi part time pentru studenti” – Anica Stoica, HR Country Coordinator, Continental Romania.

„Prin intermediul evenimentului Angajatori de TOP ne dorim sa facem cunoscute oportunitatile disponibile si sa stam la dispozitia persoanelor interesate sa afle cat mai multe despre noi. In perioada urmatoare suntem activi in cautarea de specialisti seniori Java JEE si Javascript/HTML/CSS.” – Scorb Monica, Organizational Development and Talent Management Responsible, Haufe-Lexware Romania.

In functie de numarul oportunitatilor de cariera deschise de cele 40 de companii, pana in acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt:
IT&C: 32%
Inginerie: 18%
Consultanta:13%
Automotive: 10%
Outsourcing: 8%
Financiar-bancar: 8%
Transport&Logistica: 5%
Educational: 3%
Retail: 3%

Ce este nou la editia cu numarul 5 Angajatori de TOP Timisoara? Noutatea evenimentului din aceasta toamna o reprezinta posibilitatea oferita vizitatorilor sa sustina un interviu video. Incepand din aceasta toamna, Angajatori de TOP a inceput un parteneriat exclusiv cu cei de la Video Recruit, o agentie din Bulgaria care ofera servicii de interviuri inregistrate. Pentru candidati reprezinta o modalitate prin care se pot familiariza cu etapele din cadrul unui proces de recrutare si noile instrumente folosite de angajatori in selectia candidatilor. Pentru companiile participante este o metoda prin care pot cunoaste mai bine candidatii pe care ii intalnesc la stand.

Cum se intampla interviurile video? Compania discuta la stand cu un candidat pe care vrea sa il intervieveze si il redirectioneaza catre standul Video Recruit din cadrul Angajatori de TOP. La standul Video Recruit, candidatul mentioneaza numele companiei si inregistreaza interviul pe loc sau primeste un link pe care il va folosi ulterior pentru inregistrare. Interviul video contine 5 intrebari standard sau personalizate de fiecare companie, iar dupa sustinerea interviului, compania primeste video-ul inregistrat.

Cateva exemple de companii care au confirmat participarea la editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Timisoara sunt: Microsoft, Accenture, Frontier Silicon, Alcatel-Lucent, Continental, Atos IT Solutions and Services, Zoppas Industries Romania & Sipa Engineering Romania, Visma Software, KPMG, AMIQ, BCR, Business Partners, Profi Romania, DB Schenker, Hella, Berg Computers, Flextronics, Honeywell Life Safety, ProCredit Bank, I FUTURE, Valeo Lighting Injection, Buw Romania, Linde Gaz Romania, RapidSolution Software, Autoliv, Haufe-Lexware Romania, Brainspotting, Yazaki Component Technology Timisoara.
Mai multe detalii despre companiile prezente la Angajatori de TOP Timisoara, joburile deschise si workshop-urile de cariera, pot fi accesate pe hipo.ro

Prezenta la eveniment este gratuita in ambele zile, vineri – 31 octombrie, in intervalul 10:00 – 18:00 si sambata – 1 noiembrie, in intervalul 10:00 – 17:00, la Centrul Regional de Afaceri.

Despre Catalyst Solutions
Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding.
Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*