Ultimele stiri

Aniversarea Poliției de Frontieră, prilej de bucurie pentru micuți FOTO

Poliția de Frontieră a luat cu asalt platoul din Piața Victoriei, cu prilejul aniversării celor 150 de ani de existenţă!  Astfel, pe platoul din faţa Operei cei curioși au putut urmări pe parcursul zilei de astăzi o expoziție a tehnicii din dotarea ITFP Timişoara, exerciţii demonstrative ale lucrătorilor din cadrul Detaşamantului de Sprijin Operativ, precum şi exerciţii demonstrative ale câinilor poliţişti.

Cei mai entuziasmați de eveniment au fost, ca de obicei, micuții. Care pe lângă ca au urmărit spectacolul făcut de polițiști au putut să vorbească cu ei sau să atingă aparatura din dotare.

Cu ocazia Zilei Poliţiei de Frontieră Române, la nivelul ITPF Timişoara au fost avansaţi, de asemenea, la termen  în gradul profesional următor peste 360 poliţişti de frontieră din cadul judeţelor Timiş, Caraş Severin şi Mehedinţi, și,  totodată, pentru merite deosebite în activitatea profesională depusă, 78 de poliţişti de frontieră din cadrul ITPF Timişoara – destructurarea unor reţele de crimă organizată specializate în contrabandă cu produse accizabile, fraudă şi evaziune fiscală, capturi de ţigări de contrabandă în PTF –urile din cadrul ITPF Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*