Ultimele stiri

Antonescu: Dacă Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, se dezmembrează aparatul ăla

Liderul PNL, Crin Antonescu, a spus, întrebat cum comentează o afirmaţie a lui Victor Ponta potrivit căreia fusese de acord cu cedarea unor acţiuni de la Portul Constanţa la municipalitate, că dacă premierul ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, “aparatul ăla se dezmembrează, sar acele”, scrie Mediafax.

Liderul PNL a fost întrebat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, ce părere are despre o afirmaţie a premierului Victor Ponta potrivit căreia Antonescu fusese de acord cu cedarea unor acţiuni de la Portul Constanţa către municipalitate.

“Domnul Ponta spune atât de multe lucruri încât eu nu am cum să replic elegant. Tot ce pot să spun e că dacă domnul Ponta ar fi supus unei probe cu detectorul de minciuni, cred că se dezmembrează aparatul ăla, sar acele. Avem un fapt, avem o realitate, vă aduceţi aminte discuţia şi ştiţi decizia PNL că portul nu a fost dat. Povesteşte domnul Ponta că eu eram de acord. Eu eram de acord? Şi ce s-a întâmplat? Nu a vrutRamona Mănescu? Foarte bine. Nu eram de acord, poziţia PNL şi poziţia ministrului nostru a fost susţinută, am avut discuţii împreună cu dumneaei cu tandemul Ponta- Dragnea destul de intenese pe acest subiect. (…) Indiferent despre ce ne amintm noi că minte domnul Ponta sau nu minte, decizia stă în mâna premierului şi trebuie să şi-o asume fie că e albă sau neagră. Ce rost are să-l fac eu mincinos pe domnul Ponta când îl face realitatea?”, a spus Crin Antonescu.

Antonescu a precizat că nu este de acord ca statul să nu mai fie majoritar în Portul Constanţa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*